Puike prestaties van de Hasseltse tieners

Ze zijn er weer met zijn allen aan bezig. Het hoogtepunt van de schakende Belgische jeugd. Het Belgisch jeugdkampioenschap schaken!
Ook dit jaar zijn er weer 250 schakers samen met hun ouders, trainers en andere begeleiders naar Houffalize afgezakt om hun beste schaakbeentjes voor te zetten.

Zoals het de laatste jaren al het geval was zijn ook Lars, Sander, Hans en Lennert er bij. Lars en Sander spelen in de loodzware -16 reeks en doen het meer dan behoorlijk.
Lars staat momenteel, met nog 2 rondes voor de boeg en een score van 4.5/7 op de tiende plaats, met nog steeds een kans op het podium, Sander staat momenteel met 4/7 17de.
Hans en Lennert spelen in de iets lichtere, maar zeker niet te onderschatten -14 reeks en doen het echt geweldig.
Hans staat momenteel met 5.5/7 gedeeld eerste, samen met 2 anderen en vecht dus voor de titel. Hij wordt op de voet gevolgd door Lennert en nog 2 anderen met 5/7. Zij doen dus zeker nog mee voor het podium!
Moedig onze jongens straks om half drie en morgen om 9 uur aan voor hun laatste partijen.
Hans en Lennert spelen vandaag op de eerste 4 borden, wat betekent dat zij digitaal spelen en dus rechtstreeks te volgen zijn op de site van http://schaakfabriek.be. Al de uitslagen en standen kan je volgen op http://decrop.net/jeugdkbsb/content/nl/.

Krista

4 gedachten over “Puike prestaties van de Hasseltse tieners

 1. een tweede plaats (Hans), een dertiende (Sander) en 2 vijftiende plaatsen (Lars en Lennert)!
  Chapeau mannen, jullie hebben dat geweldig gedaan!!!

 2. Geniet van de mooie partijen en laat je op de spannendste momenten leiden door het Poolse spreekwoord: ‘ff kijken, ni bezwijken’…

  Hoewel minder fysiek aanwezig, in gedachten tovh bij jullie.

  Go Lars, Go Sander, Go Hans, Go Lennert! Go O’KELLY!

  Groeten
  Rob

 3. Alvast een dikke proficiat voor de puike prestaties van onze youngsters tot hiertoe.
  Ik duim voor goede partijen en scores in de volgende rondes…

Reacties zijn gesloten.