Berichtje van Adam vanuit Hongarije

Szép estét kívánok!

Most olvasom pénteki eredményeket! Fantasztikus érzés látni, hogy Hasselt 2 és Hasselt 1 is gy?zedelmeskedett! 🙂 Sander gy?zelmében nagyon bíztam, hála égnek így is lett! Lars eddigi bajnokságban nyújtott teljesítménye fenomenális, remélem hamarosan személyesen is láthatom játékát!
Hasselt 1 felkerült a képzeletbeli dobogó legalsó fokára, gratulálok teljesítményükhöz!

Szép hetet és minden jót kívánok!

Ádám

5 gedachten over “Berichtje van Adam vanuit Hongarije

 1. Toch een proficiat aan Patrick! en een nog veel dikkere proficiat aan Jos!

  Ik had eigenlijk verwacht dat onze ex-leraar voor een geweldige vertaling ging zorgen, maar ja, nederlands en hongaars ligt een beetje te ver van elkaar af zeker 🙂

  En alleszins fijn van die jongen dat hij het zo opvolgt en iets laat horen.

 2. Jos, dank je wel voor je vertaling. Ik had jouw vertaling al wel gekregen samen met de mail van Adam, maar ik vond het nu eenmaal leuk om onze leden wat praktisch Hongaars aan te leren. 🙂

 3. Bedankt Jos voor de 10 op 10 vertaling. En dank aan Adam voor zijn attente en vriendelijke opvolgen van de resultaten van de Hasseltse ploeggenoten! That’s the spirit!

  PS. Ik ga dit niet door Google laten vertalen voor Adam… Wie weet wat hij dan leest! 😉

 4. Ik geef voor Google 3 op 10 voor de moedige vertaling. Iets keuriger is de tekst van Adàm als volgt: ” Een mooie avond. Nu pas verneem ik de resultaten van vrijdag. Het is een fantastisch gevoel te zien dat zowel H2 als H1 zegevierden. Mijn innige hoop was op Sander gewestigd en ‘hemel zijn dank’ is het hem ook gelukt. De prestatie van Lars, in de huidige competitie, is gewoon fenomenaal te noemen, hopelijk kan ik zijn spel binnenkort ook wat dichterbij volgen/gadeslaan/. H1 is nu virtueel op een ereplaats, hartelijk gefeliciteerd voor hun schitterende prestatie. Adam”

 5. Dit levert een vertaling via google op:

  Een mooie avond!

  Nu lees ik vrijdag de resultaten! Het is verbazingwekkend om te zien hoe men kan Hasselt en twee ringen? Zedelmeskedett! Sander ring? Zelmében zeer te vertrouwen, ik dank God dat deed! Lars is fenomenale prestaties in de competitie tot nu toe, ik hoop dat je snel te zien spelen in de persoon!
  Hasselt, 1 is toegevoegd aan de onderste sport van de denkbeeldige podium, gefeliciteerd met hun prestaties!

  Ik wens u het allerbeste en een leuke week!

  Adam

Reacties zijn gesloten.