6 Hasselaren in Maastricht

Het voorbije pinksterweekend vond in Maastricht het jaarlijkse ENCI toernooi plaats. Dit is een zeer sterk bezet toernooi waar schakers van maar liefst 21 verschillende nationaliteiten aanwezig waren.

Er werd gespeeld in 4 verschillende categorieën. Groep A voor spelers met een ELO boven de 2000 punten, groep B voor spelers met een ELO tussen 1700 en 2050, groep C voor spelers met een ELO lager dan 1750, ten slotte een groep voor veteranen.

En ja, ook Hasselt was goed vertegenwoordigd. Lars, Sander en Hans speelden in de B-groep en behaalden prima resultaten. Lars haalde 4.5/7, Sander 4/7 en Hans 3/7. Lars en Sander waren met hun 15de en 28ste plaats zelfs eerste en tweede Belg in deze categorie.

Papa Swijsen, Tom Marcoen en Lennert speelden in de C-reeks. Zij zijn nog wat minder ervaren, maar hebben het hun tegenstanders bij momenten toch wel zeer moeilijk gemaakt. Willy behaalde 3/7 en Tom en Lennert beiden 2.5/7.

Alle verdere informatie van dit toernooi vinden jullie op www.limburgopen.nl

Met dank aan Krista voor het inzenden van het bericht!

3 gedachten over “6 Hasselaren in Maastricht

  1. Daar kan ik wel van dromen, maar dat zal er toch niet inzitten, vrees ik 😀

  2. Ik heb mijn slechte prestatie in Maastricht gisteren toch goed weten te maken, denk ik zo. Hopelijk kan ik volgende maand half zo goed presteren op het echte blitz-toernooi.

Reacties zijn gesloten.