Van 9 tot 11 november vindt in Lommel het vernieuwde Limburgse kampioenschap plaats. Schrijf je nu in…

“Nieuw waardig kampioenschap voor Limburg”

Enkele jaren geleden werd het LIK (Limburgs Individueel Kampioenschap) gespeeld over 7 zondagen. Een groot succes was dat niet. Het deelnemersaantal slonk ieder jaar en de sterkere Limburgse spelers bleven weg. De toestand was zo erg dat er de vorige twee jaar geen kampioenschap was, bij gebrek aan spelers.

Dit seizoen komt er echter een gloednieuw kampioenschap, niet meer over 7 zondagen, maar wel 1 weekend. Het toernooi is open voor spelers die lid zijn van de Limburgse Liga en wordt gespeeld in Lommel. De club NLS, die ook het BK van dit jaar organiseerde, leidt alles in goede banen. Limburgers aller landen, verenigt u.

Alle informatie:

Het programma: